Agents of Shield 4. Sezon Finali | Agents of SHIELD Season 4 Finale | #Marvel #AgentsofSHIELD #Spoiler

Bugüne kadar yayınlanan sezonlar arasında en karışık sezon 4. sezondu sanırım. Neler yoktu ki? Ghost Rider, hayaletler, androidler, robotlar, hydra falan filan derken dizi haliyle biraz karıştı. Grant Ward bile 4. sezonda yer aldı. Seveni vardır sevmeyi vardır, açıkçası ben sevmiyorum. Adam öldüğü halde tekrar geliyor, kurtulamadık gitti.

Sokovia Anlaşması'nın ardından Shield eskisi gibi değildir, her şey kontrol altındadır. Radcliffe ve Fitz kendilerince gizlice robot yapmışlardır. Yaratılan Aida, kimsenin okumaya cesaret edemediği Darkhold adlı kitabı okumuş ve kendi düşünceleri olan bir android haline gelmiştir. Neden hislerim yok diyerekten yapay bir dünya yaratmış orada Madame Hydra olarak planını ilerletmiştir. Sonunda insan olabilen Aida/Ophelia bazı inhuman güçlerine de kavuşmuştur. Ward'ı her ne kadar sevmiyor olsam da Aida'nın yaşamasını, insan olarak hayatına devam etmesini isterdim. Geri geleceğine eminim ve işte o zaman Ophelia Reis diyeceksiniz.
Mallory Jansen'ın instagramda paylaştığı şu videoya bayıldım, düşüş sahnesi bir harikaydı. Arka fonda Twenty One Pilots: Ride çalıyor olması da pek bir anlamlı olmuş.

I'm falling so I'm taking my time on my ride ^_^

Dizinin bu kadar güzel olmasına rağmen düşük reytingler almasına anlam veremiyorum. Yüksek bütçenin karşılığı olarak düşük reytingler gelmesi dizinin final yapacağına işaretti ama Agents of Shield 5. sezon onayını aldı.

Ghost Rider'ın Darkhold ile birlikte boyutlar arası geçiş yapabildiğine inanamadım nesin sen Doktor Strange mi? Ghost Rider'ı ilerleyenler bölümlerde daha da görecek gibiyiz.

Gelelim ilginç sona, ekibimiz yakalanmış bir yere götürülmüştür. Coulson'ın uzayda bir yerlere bakarken kendi kendine "Pekala Phil, yeter bu kadar manzara keyfi, işe dön" demesi bana, yok daha neler dedirtti. Yine rüya tarzı bir şey mi yoksa Avengers: Infinity War ya da Inhumans dizisi için yol mu yapıyorlar. Bekleyip göreceğiz.


Fotoğraflar: mallory_jansen ♥
                   moviepilot

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Guardians of the Galaxy Vol. 2 Movie Review | Galaksinin Koruyucuları 2 Film İncelemesi | #Marvel #Spoiler #GOTGVOL2

Logan Film İncelemesi | Logan Movie Review | #Logan #Wolverine #Hugh Jackman #Marvel #Spoiler

Ölümcül Deney: Son Bölüm Film İncelemesi / Resident Evil: The Final Chapter Movie Review #Milla Jovovich #ResidentEvilMovie