Hush (2016) Film İncelemesi | Movie Review | #Hush #Gerilim #Thriller

Filmin yönetmen koltuğunda Mike Flanagan yer alırken, oyuncu kadrosunda ise Kate Siegel, Samantha Sloyan, John Gallagher Jr., Michael Trucco ve son olarak Emma Graves var. Film, beş kişiden oluşmasına rağmen oldukça iyi fakat film için yapılan afişi hiç ama hiç beğenmedim.
Zaman geçirmek istiyor, fazla da uzun olmasın, can sıkıntım geçsin diyorsanız eğer Hush tam size göre bir film. 13 yaşında geçirdiği menenjitten sonra işitme kaybı ve ses teli felci geçiren bir kadının hikayesi anlatılıyor. Günlerini kitap yazmakla geçiren Maddie ormanlık bir alanda yaşamını sürdürmektedir. Filmi genel olarak beğensem de empati yapıp o gerilimi yaşasam da saçma bulduğum birçok nokta vardı. Duyamayan ve konuşamayan bir kadının ormanlık bir alanda yaşamasına anlam verebilmiş değilim. Ayrıca kötü adam, katil midir hırsız mıdır belli değil o konuda karar verememişler.

Yani adam geliyor pat diye seni öldüreceğim hem de canım istediğinde diyerekten cama yapışıyor ama böyle olmaz ki. Katili baştan yaratıyorum, toplanın! Kötü adamımız aslında bir hırsızdır tam bir şeyler çalacakken Maddie ile karşılaşır olaylar gelişir. Ya da kötü adamın psikolojik sorunları vardır, yan evde yaşıyordur, cinnet geçirmiştir böylelikle de olaylar gelişebilirdi. Son olarak adamın maskeli halini birkaç dakika görüyoruz, sonrasında hep yüzü açıktı. Bir filmde gerilimi yaratan şey ya maskedir ya kostümdür ya da kullandığı cinayet silahıdır. Milleti öldürmek için ok kullanıyor, hangi katil insanları korkutmak için ok kullanır ki? Neyse filmden çok bir şey beklemeden izlerseniz keyfi çıkıyor. Benim filme puanım 6 ^_^


Fotoğraflar: IMDb 

Yorumlar

  1. Kullandığı okun üzerinde işaretler var. Ölüdürdüğü kişileri saymış. Bu da seri katil olduğu ortaya çıkıyor. Ormanlarda ıssız yerlerde insanları öldürebilir o yüzden fantazi olsun diye zıpkın kullanıyor. Zaten amacı onunla oynayıp öldürmek. Ancak işler ters giti. Kadının dirayeti çok iyiydi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Guardians of the Galaxy Vol. 2 Movie Review | Galaksinin Koruyucuları 2 Film İncelemesi | #Marvel #Spoiler #GOTGVOL2

Logan Film İncelemesi | Logan Movie Review | #Logan #Wolverine #Hugh Jackman #Marvel #Spoiler

Ölümcül Deney: Son Bölüm Film İncelemesi / Resident Evil: The Final Chapter Movie Review #Milla Jovovich #ResidentEvilMovie