Supergirl - Dizi / Genel Bakış


O bir kuş hayır o bir uçak hayır hayır o Supergirl!
Pilot bölüm yayınlandıktan sonra büyük bir bekleyiş içerisindeydik tüm dizi severler olarak. Başladıktan sonra kimileri umduklarını beklerken kimileri hayal kırıklığına uğrayıp dizinin vasat olduğunu dile getirdi. Kendi adıma konuşacak olursam genel olarak dizi hakkında olumlu düşünüyorum. Dizi daha başlangıç aşamasında olduğundan dolayı daha gelişecek büyüyecek halk ise dizinin emeklemeden direk koşmasını istiyor.

2015 Amerikan yapımı olan dizinin başrollerinde Melissa Benoist, Mehcad Brooks, Chyler Leigh, Jeremy Jordan gibi isimler yer alıyor. Dizinin konusu ise Kryptonite gezegeninin yok olmasıyla birlikte Clark Kent ve kuzeni Kara Danvers'in Dünya'ya gönderilmesi ile gelişen bir takım olaylar ve Kryptonite hapishanesinden kaçan mahkumların Dünya'ya akın etmeleri. Güçlerine yeni yeni alışan Kara Danvers, Supermen'in gölgesinde kalmaktan yakınsa da üvey kardeşi Alex ile karşılarına çıkan zorlukların üstesinden gelmektedir.

Dizinin dövüş sahnelerinde biraz sıkıntılar olmakla beraber "Kara, seni nasıl olur da tanımıyorlar" demekten kendimi alıkoyamıyorum. Ayrıca o saçlar neden hep yapılı bilmem kaç kilometre uçuyorsun ama o saçlar gelinin kız kardeşi gibi her zaman yapılı... Yıllardan beri yanlış bildiğim bir şeyi de dizi sayesinde öğrenmiş oldum. Kostüm üzerindeki "S" harfini Süperin S'si olarak bilirdim fakat o öyle değilmiş. Kryptonite gezegeninde Zor-El kabilesinin amblemiymiş ve birlikte daha güçlü anlamı taşıyormuş.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Guardians of the Galaxy Vol. 2 Movie Review | Galaksinin Koruyucuları 2 Film İncelemesi | #Marvel #Spoiler #GOTGVOL2

Logan Film İncelemesi | Logan Movie Review | #Logan #Wolverine #Hugh Jackman #Marvel #Spoiler

Ölümcül Deney: Son Bölüm Film İncelemesi / Resident Evil: The Final Chapter Movie Review #Milla Jovovich #ResidentEvilMovie