Ninja Kaplumbağalar


Bir kahve aldığında sadece bir kahvedir ama köpüklü olursa iyi olur! -April O'Neil

Megan Fox, Will Arnett, William Fichtner, Alan Ritchson, Noel Fisher, Pete Ploszek, Jeremy Howard, Danny Woodburn gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmenliğini Jonathan Liebesman, yapımcılığını ise Michael Bay üstlenmiştir. 2014'te vizyona giren Ninja Kaplumbağalar daha önceki filmlerin devam niteliğinde olmayıp yepyeni bir şekilde ortaya çıkmıştır.

Rönesans Projesiyle ortaya çıkan kaplumbağalarımız mutasyona uğramışlardır. Leonardo, Raphael, Michelangelo ve Donatello olmak üzere İtalyan Rönesans ressamların isimlerine sahip olan bu kaplumbağalara ustaları Splinter eşlik etmektedir. New York büyük bir tehlike altındadır ezeli düşmanları olan Shredder ve onun örgütü haline gelen Foot Clan ile yüzleşecek olan Adalet Savaşçılarımız Shredder'ın New York'a salmak istediği zehirli gazı durdurmaya çalışacaklardır. Kanal 6'nın genç muhabiri April O'Neil ise tüm bu yaşanan olaylarla ilgili geçmişiyle yüz yüze gelecektir.

Çizgi filmlerde gördüğümüz April O'Neil'ı kızıl olarak bildik hepimiz Megan Fox filme gitmiş mi gitmiş ama kızıl olsaymış daha iyi olurmuş diye düşünüyorum. Ayrıca Shredder rolünü William Fichtner'a verselermiş o rolün hakkını daha iyi verebilirdi kanısından yanayım.

Devam filmi olarak Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden, 3 Haziran 2016'da vizyona girmesi planlanıyor. İkinci filmde Rocksteady ve Bebop anti kahraman olarak karşımıza çıkıyor. 4 genç kahramanımızın yanında mücadele edecek olan Casey Jones'a ise Arrow dizisinden tanıdığımız Stephen Amell hayat verecek.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Guardians of the Galaxy Vol. 2 Movie Review | Galaksinin Koruyucuları 2 Film İncelemesi | #Marvel #Spoiler #GOTGVOL2

Logan Film İncelemesi | Logan Movie Review | #Logan #Wolverine #Hugh Jackman #Marvel #Spoiler

Ölümcül Deney: Son Bölüm Film İncelemesi / Resident Evil: The Final Chapter Movie Review #Milla Jovovich #ResidentEvilMovie