Panik Odası

Dövüş Kulübü ile gönüllere taht kuran yönetmen David Fincher'ın yönetmenliğini yaptığı Panik Odası 2002 yılında seyircisiyle buluştu. Jodie Foster, Kristen Stewart, Forest Whitaker, Jared Leto gibi isimler yer alıyor. Filmin konusu ise eşinden yeni boşanan Meg Altman kızı Sarah ile içinde panik odası bulunan büyük bir eve taşınmışlardır. Taşındıkları gece eve 3 hırsız girmiş ve bu hırsızlar önceki ev sahibinden kalma panik odasındaki milyon dolarlık senetleri almak istemektedirler. Meg ve Sarah hırsızlardan kurtulmanın yollarını aramaktadırlar. Film tek bir mekanda geçmesine rağmen seyirciye o gerilimi hissettirebilmiş ve dönemin en iyi gerilim filmleri arasındadır. Filme puanım 10 üzerinden 6,5.
Alacakaranlık serisi ile ünlenen Kristen Stewart o zaman ne kadar da ufakmış tanımak imkansız diyebilirim. Filmde rol aldığı zamanlar 12-13 yaşında olan Kristen Stewart ünlü oyuncu Jodie Foster ve Jared Leto ile aynı yapımda buluştuğu için çok şanslı olsa gerek.
Binbir surat diyebileceğimiz Jared Leto'ya diyecek bir şey bulamıyorum. Bir insan bu kadar mı iyi olabilir? 43 yaşında olmasına rağmen birçok başarıya imza atan Jared Leto, Akademi ve Altın Küre Ödüllü aktör, şarkıcı, müzisyen ve şarkı sözü yazarıdır. Severek takip ettiğim ender oyunculardan birisi olan Leto, 12 Ağustos 2016'da vizyona girecek olan Suicide Squad filminde Joker karakterine can verecek.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Guardians of the Galaxy Vol. 2 Movie Review | Galaksinin Koruyucuları 2 Film İncelemesi | #Marvel #Spoiler #GOTGVOL2

Logan Film İncelemesi | Logan Movie Review | #Logan #Wolverine #Hugh Jackman #Marvel #Spoiler

Ölümcül Deney: Son Bölüm Film İncelemesi / Resident Evil: The Final Chapter Movie Review #Milla Jovovich #ResidentEvilMovie