Good Behavior | Dizi İncelemesi | TV Series #GoodBehavior

Farklı konusuyla dikkatimi çeken, Michelle Dockery ve Juan Diego Botto ikilisinin başrollerinde olduğu Good Behavior'ın ilk 3 bölümünü izledim ve sizlere de fazla spoiler vermeden fikirlerimi sunmak istedim.

Hırsızlık, dolandırıcılık, uyuşturucu madde bulundurmak, halka açık yerde içki kullanmak gibi çeşitli suçlardan dolayı hapse giren ve daha sonrasında ise akıllanmayan bir kadın Letty Dobesh (Michelle Dockery) karşımıza çıkıyor. Cezaevi hayatından sonra da hırsızlık yaparak geçimini sürdüren Letty, bir suikast planına kulak misafiri olmuştur. Kiralık katilin planını bozmak için kendince bir plan yapsa da işler onun beklediği gibi olmayacaktır.

Kiralık katil Javier'ın 50 bin dolarını alıp ortalıktan kaybolup daha sonrasında ise yakalanan Letty için sıkıntılı günler başlamış ve Javier'ın esiri olmuştur.

İşlediği suçlar ve cezaevine girmesi Letty için tüm ebeveyn haklarının sona ermesine neden olmuştur. Çeşitli nedenlerden dolayı oğlu Jacob'ı göremeyen Letty'in iç dünyasını daha ilk bölümden anlamak mümkün.

Her bölümün farklı mekanlarda olması dizinin sıkıcılığını almış, bu bakımdan +1 puan. Dizi ne kadar sürer bir fikrim yok ama her bölüm birisini öldür, kanıtları yok et falan filan eğer böyle gidecekse dizi sıradanlaşmaya başlayacaktır. Letty'nin telefonunda konuşan kadın Letty için ne anlam ifade ediyor? Letty'nin hapis hayatı nasıldı? Javier bu kiralık katil işine nasıl başladı? Bu gibi sorulara yanıt bulmak için dizinin ileriki bölümlerini beklemek gerekiyor.

Dizi izlemek istiyor ve izleyecek dizi bulamıyorsanız, farklı bir içeriğe sahip Good Behavior'a göz atabilirsiniz...


Fotoğraflar: IMdb

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Guardians of the Galaxy Vol. 2 Movie Review | Galaksinin Koruyucuları 2 Film İncelemesi | #Marvel #Spoiler #GOTGVOL2

Logan Film İncelemesi | Logan Movie Review | #Logan #Wolverine #Hugh Jackman #Marvel #Spoiler

Ölümcül Deney: Son Bölüm Film İncelemesi / Resident Evil: The Final Chapter Movie Review #Milla Jovovich #ResidentEvilMovie